torstai 18. lokakuuta 2012

Arvostelu: ED with extra bite

En juurikaan juo kahvia. Varsinkaan suodatinkahvia, joten joskus kun on Aamuja joina tarvii piristystä tartun energiajuomaan. Tämän hetken kestosuosikki on Tilt K-18 -litku, ainoastaan siitä syystä että sitä saa kolme pikkupulloa eurolla lähikaupasta. Kolmen aamun boost eurolla = halpa!

Vähemmän halpa oli tämä eilen ostettu (en kerenny lähikaupalle) ED. En muista enää mitä se tarkalleen maksoi mutta parin euron tuntumassa mentiin.


Taustalla Maunon jalat.

Ensisihautus: perinteinen, napsahtava, lupaava
Purkista noussut tuoksuva kiehkura: mitäänsanomaton, lattea
Makuelämys: omituisella tavalla väritön, jälkimaku tutun tauriininen
Piristeet: kofeiinia 32 mg/dl, guaranauutetta 9 mg/dl, tauriinia 400 mg/dl, fruktoosisiirappia mauksi (hiilareita 2 g/dl)
Vaikutus: standardi, odotettu
Ilahduttava bonus: 9 kcal/dl
Ikävä minus: matala energiapitoisuus tarkoittaa aspartaamia (tölkin kyljessä salanimellä makeutusaine E951, ei osunut silmäilyhakuun ostaessa)
Hauska detalji: käärmekuosisen tölkin aavistuksen tekstuurinen pinta

Täytyy sanoa että toisin kuin energiajuomat joissa on oikeasti mehua (oi, Monster, my love) tämä maistui aika pitkälti epämääräiseltä..joltakin. Ei hedelmäisyyttä, mutta olipahan tauriinin maun - josta pidän - pahin terä taitettu. Maistuu koko lailla siltä, että tauriinin makua yritetään peittää ja siitä jäädään kiinni housut kintuissa. Ei hintansa väärti, eikä todellakaan "with extra bite". Olen juonut kauheampiakin litkuja (köh-tilt-köh) ja hiilihappoa oli kylliksi, siitä plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti