sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kynsilakkaset

Kosmetiikka noin yleisesti ei kauheasti kiehdo, mutta kynsilakat viekoittelevat seireenin lailla. Kutsuvat ja vetävät puoleensa taloutemme molempia naisia, joten niitä kertyy aika tavalla.

Aloitetaan punaisista ja pinkeistä.


takana vasemmalta oikealle: Spoiled by Wet 'n Wild - SO22 Bite Me, O.P.I. - Ali's Big Break, Nabin magneettilakka (surkea magneetti, ei toimi), Angelica Crackle Glaze - Neon Pink Crackle, Miners - MI8044 Plum
edessä vasemmalta oikealle: Gosh - 75 Avantgarde, H&M Nail Polish - Summer Coral

Pinkki crakcle-lakka on Outin Irlannista tuomaa ja tuon henkkamaukkakorallin päällä aika makeeta! Opin oon ostanut jostain alennuksen alennuksesta, samoin Goshin, Spoiled on lahja Rinpulta, henkkamaukkalakka Norjan Idalta ja Nabi tuli syt-paketissa Ameriikasta. Minersin alkuperää en muista, se on ihan ekoja lakkojamme.

Ruskeat ja kullat!


takana: Gosh - 085 Amber, MNY - 465, Basic - 309, H&M Nail Polish - Rust
edessä: Kicks Make Up - Rocky Bronze

Gosh Sokokselta alenalesta, MNY on poistoista sekin, Basic on Saksasta kaverin tuliaisia, H&M-lakan ostin itse 95 sentillä ko. liikkeestä ja Kicks-lakka oli muistaakseni sekin jossain alessa. Kiva lakka muuten, mutta se värjää kynnet aluslakankin läpi kellertäviksi. Suosittelen nudelakkaa tai tuplakerrosta aluslakkaa alle. H&M-lakka yllätti laadukkuudellaan, hinta-laatu-suhde ehdottoman kohdallaan.

Siniset!


ihan takana: Locian kiinalainen sininen hilelakka, O.P.I. - Cuckoo for this Color, Gosh - 547 Blue Monday, Miners - MI8036 Graphite
keskellä: O.P.I. - Ski Teal We Drop, Snowcrystal Now limited edition - 446, Dependin violetti-sininen
edessä: Essence Colour & Go - 38 Choose Me!, Depend - 147

Tuo kiinalainen lakka on päheetä esim. punaisen lakan päällä, tulee isoja sinisiä glitteripalloja. Avaruuskynnet! Sain Rinpulta senkin. Opit ovat muistaakseni netistä halvalla hommattuja, Gosh Sokoksen alekopasta, Essence on Outilta Irlannista ja Dependit sekä Snowcrystal Kicksistä.

Vihreät!


takana: China Glaze - 887 Peace on Earth, Gosh - 548 Green Hawaii, Model's Own - Endamame, Angelica - Genius
edessä: Lumene Natural Code - Go Crazy

China Glaze on täydellinen vihreä, netistä ostettu. Gosh Sokoksen alekopasta (kiva kesälakka), Model's Own Seppälästä, Angelica Outilta Irlannista ja Lumene varmaan Sokokselta. En suosittele noita Natural Code-lakkoja, tosi vähän pigmenttiä ja liru koostumus.

Keltaiset!


takana: Rimmel - 280 Sunshine, Gosh - 551 Sweet Peach, Flormal Super Neon Colors - N006, Model's Own - Aciiied
edessä: Lumene Natural Code - Get Color

Keltaiset lakat eivät käyttäydy. Kynnet värjääntyvät keltaisiksi. Ainoastaan tuo Gosh (Sokos, ale) on ollut nätisti, samoin Model's Own (asarumilta ostettu) ei värjännyt kahden aluslakkakerroksen läpi. Flormar on kamalaa vinyyliä joka repeilee, Rimmel on tylsä kynsillä ja Natural Code on turhaa.

Violetit!


takana: China Glaze - 567 Coconut Kiss, Model's Own - Purple Blue Beetlejuice, Model's Own - Pinky Brown Beetlejuice
edessä: Essence Colour & Go - Where Is the Party?, Kone Helsinki Miracle Colors - violetti/kulta hololakka, Basic - 179

China Glaze netistä, Model's Ownit asarumilta, Essence Outilta Irlannista, Kone Helsinki Vapaa Valinnasta, Basic Saksasta toverilta. Tykkään näistä oikeastaan kaikista, mutta eritoten näistä kuoriaislakoista. Essence näyttää eri valoissa vihreältä, kultaiselta tai violetinvivahtavalta, Beetlejuicet nimiensä mukaisesti sinisestä violettiin ja pinkistä ruskeaan ja Kone Helsingin lakka vaihtaa pinkistä violetin kautta kultaan. Awesome.

Vielä yksi! Harmaat ja hopeat!


takana: O.P.I. - My Private Jet, Snowcrystal Now limited edition - ruskeanharmaa, Model's Own - Mushroom, Mavala - Silver, Sally Hansen Crackle Overcoat - Fractured Foil, MNY - 653
edessä: Lumene Natural Code - Salty Splash, Kone Helsinki - 393

Opi netistä, Snowcrystal Kicksin alekopasta, Model's On Seppälän alekopasta, Mavala Sokokselta, Sally Hansen Ameriikan syt-paketista, MNY vaimolta lahjaksi, Lumene Sokokselta ja Kone Helsinki vaimolta tuliaisena jostain Itä-Suomesta. Tämä Natural Code on ainoa joka on käyttökelpoinen, väri vaatii kolme kerrosta mutta on sitten sellainen kaunis merenneitoinen. Mavalan Silver ja MNY:n glitteri päällekkäin tekevät kauniit kuukeijukynnet, ja tuo hopeinen crackle on mahtavaa sinisävyisten lakkojen päällä. Model's Own odottaa marraskuisia työpäiviä. Ja mihin ihminen tarvitsee kaksi hopeaglitterilakkaa? No tuossa Kone Helsingin lakassa on myös punaisia hileitä, duh!

Lopuksi vielä kaiken perusta:


Seche Base, China Glaze Base Coat, Seche Vite

Käytin China Glazea ennen, mutta kun uusi pullo Seche Viteä alkoi aiheuttaa laattakynsiä (koko lakka kuoriutuu 24 - 48 tunnin aikana laattana pois) hankin vielä Seche Basen. Ensimmäinen käyttökerta laattautui silläkin, mutta tämä toinen yritys ohuemmalla kerrokselle Viteä on toiminut odotetusti. Pitää, peittää ja pysyy. En tulisi toimeen ilman Seche Viteä, se kuivattaa lakat niin nopeasti että tällainen kiireinen kuunokin saa lakattua kyntensä vaikka aamulla ennen töihin lähtöä. Sechet molemmat Kicksistä, China Glaze jostain netistä.

Jos joku haluaa kierrättää omasta kokoelmastaan jotain uusia värejä ja vaihtolainata (huom, lainata!) näistä niin olen avoin ehdotuksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti