lauantai 3. marraskuuta 2012

Lipstick lesbian

On marraskuu! Se tarkoittaa sitä että joka päivä menee pari tuntia vapaa-aikaa kirjoittamiseen, mikä tarkoittaa sitä että blogi saa väistyä sivummalle. Mutta nyt oli aikaa ja valoa kuvata huulipunat!

Mä en oo about ikinä meikannut. Juhliin joo ja maskeja teatterille, mutta en arkisin. Nyt oon jotenkin kuitenkin innostunut kun menin työharjotteluun ja kaikkea - oon laittanut joka aamu hei RIPSIVÄRIÄ. Kelatkaapa sitä.

Sitten tuli Halloween ja pilheet ja tarvitsin asuuni kirkkaanpunaista huulipunaa. Joten ostin H&M:ltä avaimenperäkokoisen punaisen huulipunan 1,95:llä eurolla.

Ja hot damn.

Mun pitäisi käyttää huulipunaa useammin, totesin. Totesin myös, että huulipuna maksaa perkeleesti.

Onneksi on Ravelry ja Kahelit. Kerjäsin syttinä huulipunaa ja PAM, postissa tuli seuraavalla viikolla about sata. No ei ehkä ihan mutta melkein. Joten nyt mulla on huulipunakokoelma jota esitellä!


Miriale International - 5 Lipstick make up case


aloittaen tuosta jossa lukee LAHJA, jatkaen myötäpäivään:
L'oreal Invincible Platinum - 601 Platinum rose, Max Factor - 853 Chilli, Oriflame Colour Attraction - Midnight Hour, Maybelline - 110 Lasting Lilac, Oriflame - Pink, Clinique Colour Surge Lipstick - Toasted rose, Clinique Long Last Lipstick - Paprika, L'oreal Color Riche - 108 Copper brown, Oriflame Lipmania - Pink Blush


37 VÄRIÄ Oriflamen näytehuulipunia. Jesus.

Testasin käteen noita näytteitä, vasemmalla on punahylsyinen, keskellä hopeahylsyinen ja oikealla kultahylsyinen about samaa väriä:

Aika mahtavia siis kaikki. Nyt mulla on öö 52 erilaista huulipunaa. On mistä valita! Valinnanvaikeus onkin se isoin ongelma, ja se että töihin ei voi panna ihan niitä ihkuimpia kirkkaita tummia.

4 kommenttia:

 1. Jumanskebalis! Tosiaan voisit käyttää huulipunaa useammin! Upeat huulet!

  VastaaPoista
 2. Kiittikiitti! Sitä määki, jumanskebalis.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli noita näytehuulipunia about saman verran kun mä olin pieni ja äiti Oriflamen myyjä, niillä oli parasta leikkiä!

  VastaaPoista
 4. samaa kuin muut - useammin huulipunaa, olet upean näköinen!

  VastaaPoista