keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uusia lakkoja!

No niin, viimein saan aikaiseksi ja ehdin postata mun uusimmat kynsilakkani. Ostin eilen kuusi pullosta Seppälästä, 2 yhden hinnalla ja jo alkuunsa 50 senttiä puteli! o___O


miss Selene, värit vasemmalta: 231, 229, 232, 230, 240, 239

Tosi kivoja lakkoja käyttää ovat olleet ainakin ne mitä oon testannut aiemmin. Näistä shimmereitä ovat 231 (hopea), 229 (hopea), 230 (vihreä) ja 239 (kulta), ja eritoten noi alkupään hopeiset harmaat kuolatuttaa. Drooool.


Model's Own Zest a Peal & Mushroom

Vanhempia ostoksia mutta alekopasta nekin, 3 eurolla kappale. Tykkään Model's Ownin lakoista paljon ja värit ovat upeita. Niin näissäkin! Tuo oranssi hohtaa juuri oikealla tavalla ja harmaa on ihana omituinen vähän violetihtavanpunertavaan taittava (kuvassa liian sininen).


Kone Helsinki Miracle colors U11

Kone Helsinki-halpislakat ovat nekin yllättäneet positiivisesti. Tämän sain kaverilta yllärilahjaksi ja väri on mitä mahtavin. Pronssinhohtoinen kulta, nyt on kynsissä juurikin ja mieleen tulee gladiaattorit, amazonit ja Xena. Girl powah!

Noita pikkusia lakkoja jäi vielä muutama väri ostamatta, tohon hintaan pitäis melkeen hakea pois. Mutta ehkä mä tsemppaan ja jätän ne tyhmisvärit sinne kauppaan vaan!

1 kommentti: